Danmarkforladt er et journalistisk bachelorprojekt fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus 2015/2016. Projektet beskæftiger sig med forladte og forfaldne boliger i Danmark.

 

Mens mange medier kun har beskrevet problematikken ganske overfladisk, har vi valgt at tage ud i virkeligheden for at opleve, hvordan det rent faktisk forholder sig med de forladte boliger.

 

Gennem hele projektet har vi været drevet af nysgerrighed i forhold til, hvordan de forladte boliger ser ud - både udvendigt og indvendigt - og hvad de i det hele taget er for en størrelse. Men mystikken omkring, hvem der boede i husene, før de blev forladt, og de historier, der har foregået bag murene, har også været en essentiel drivkraft for projektet. Det håber vi kommer til udtryk her på hjemmesiden.

 

Skulle du have ris, ros eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

 

 

 

 

 

 

Der skal lyde en stor tak til:

Frede Jensen, Rigmor Kristiansen, Tove Kjeldsen Larsen, Michael Andersen, Maria Julie Andersen, Lone Sørensen, Lars Peter Larsen, Jørgen Jensen, Vejbys øvrige beboere, Bente Mouritzen, Asbjørn Kristiansen, Almar Evensen, Vejby-Smidstrup Beboerforening, Lokalhistorisk Arkiv i Vejby, Gitte Friis Hansen, Ditte Nygaard Larsen, Ellen Dall Hjøllund, alle der har fulgt vores arbejde på Facebook.

Christian Friis

61278627

friis.nu(a)gmail.com

Anton Emil Gundersen Lihn

50574533

anton.lihn(a)gmail.com

Christian Friis
Gå til oversigten
Anton Emil Gundersen Lihn